Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΝΕΡΟΜΕΛΟ πολύτιμος βοηθός της υγείας.


Είναι σχεδόν βέβαιο ότι γνωρίζετε τα αναρίθμητα οφέλη του μελιού για την υγεία. Όμως, έχετε σκεφθεί ποτέ το πόσο ωφέλιμο και ευεργετικό είναι το νερό με μέλι;

– Οι οδηγίες για την παρασκευή του είναι πολύ απλές

Βάλτε μία κουταλιά του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρού νερού και ανακατέψτε. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα μείγμα με 30% μέλι με εξαιρετικά ωφέλιμες και ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία, καθώς το νερό με μέλι διατηρείται «αβίαστα» από τον οργανισμό μας.

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά οφέλη για την υγεία από την πρωινή κατανάλωση νερού με μέλι με άδειο στομάχι:

Βελτιώνει σημαντικά τη διαδικασία της πέψης, απομακρύνοντας το πρόβλημα του «τεμπέλικου» εντέρου..
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, πραγματοποιώντας εξαιρετική δράση κατά της βρογχίτιδας με την παράλληλη απομάκρυνση των υγρών από τους πνεύμονες.
Καθαρίζει το γαστρεντερικό σύστημα από παράσιτα και προλαμβάνει την αναπαραγωγή τους. Επιπρόσθετα, καθαρίζει τον οργανισμό από τοξικές ουσίες.
Ενισχύονται σημαντικά οι αντιικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες του οργανισμού μας.
Σταθεροποιείται η λειτουργία του παχέος εντέρου. Το νερό με μέλι θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της μικρο-χλωρίδας του παχέος εντέρου και στον «αφανισμό» τον μικροοργανισμών.
Το μίγμα αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανεξέλεγκτη νυχτερινή ούρηση. Το μέλι συγκεντρώνει νερό, γεγονός που σημαίνει ότι οι νεφροί δεν υπερ-λειτουργούν.
Αναλυτικές οδηγίες – Πώς πρέπει να πίνετε νερό με μέλι

Για λόγους πρόληψης, καταναλώστε το νερό με μέλι το πρωί με άδειο στομάχι. Διασφαλίστε ότι θα το πιείτε γρήγορα. Η βαλβίδα ανάμεσα στον οισοφάγο και στο στομάχι ανοίγει γρήγορα και το νερό εισέρχεται τάχιστα στον πεπτικό σωλήνα.

Το νερό με μέλι θα πρέπει να πίνεται το πρωί και το βράδυ. Η βραδινή κατανάλωση του, συνίσταται επίσης, καθώς αν πιείτε αυτό το ρόφημα τη νύχτα θα διευκολυνθεί και η λειτουργία των νεφρών.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μίγμα για τον καθαρισμό του προσώπου σας. Θα κάνει το δέρμα σας πιο απαλό, πιο λαμπερό και λιγότερο τραχύ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το νερό με μέλι χρησιμοποιείται κατά κόρον στα στα καλλυντικά.
Αναδημοσίευση άρθρου.
Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε γιατροί. Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας, έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Σε προβλήματα υγείας σας, να συμβουλεύεστε πάντα τον θεράποντα ιατρό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου